Beşiktaş derbilerinin en deneyimlisi Fernando Muslera - Futbol Haberleri

Futbol ve Spor Haberleri - Galatasarayın kaptanı Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Beşiktaş'a karşı 24 karşılaşmada oynadı....

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Bu maçta sarı-kırmızılıların kaptanı Fernando Muslera, takımın en deneyimli futbolcusu olarak öne çıkıyor.

2011 yaz transfer döneminde Galatasaray'a katılan Uruguaylı kaleci, bugüne kadar 23 Süper Lig ve 1 TFF Süper Kupa olmak üzere toplam 24 kez Beşiktaş derbisinde forma giydi. Bu maçlarda Galatasaray, TFF Süper Kupa'da penaltılarla olmak üzere 12 kez sahadan galip ayrılırken, 7 kez mağlup oldu. 5 maç ise berabere sonuçlandı.

Bu sezon ligde en az gol yiyen takım konumunda bulunan Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Muslera, bu sezon Süper Lig'de 27 maçta görev aldı ve kalesinde sadece 21 gol gördü.

Galatasaray taraftarları, Muslera'nın derbi maçlardaki tecrübesine güveniyor ve onun kritik kurtarışlar yaparak takımına galibiyet getireceğine inanıyor.

Beşiktaş ise evinde oynayacağı bu önemli maçta taraftarlarının desteğiyle galibiyete odaklanacak. İki takım arasındaki rekabetin yüksek olduğu bu derbi maçında heyecan dorukta olacak. Futbolseverler, nefes kesici bir mücadele izleyecekler.

fernando muslera fernando muslera istatistikleri fernando muslera oyunları fernando muslera nereli fernando muslera kaç yaşında spor toto süper lig 32. hafta Galatasaray Beşiktaş TFF Süper Kupa Süper Lig anındaspor anında spor anindaspor anindasportr anin