Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray ve TFF açıklaması! Şampiyon olsak bile ligin tescilini kabul etmeyeceğim

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı ekibin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve TFF'ye yönelik sert ifadeler kullanan Ahmet Nur...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, son zamanlarda gündemde olan konular hakkında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştiren Çebi, ayrıca Mehmet Büyükekşi ve yönetimini görevlerini bırakmaya davet etti.

Çebi, TFF'nin hükmen kararıyla ilgili UEFA'ya başvuracaklarını belirterek "Beşiktaş şampiyon olsa bile ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim. Ben bunları ikinci yarı başlamadan söyledim! Tescili bu şekilde kabul etmiyorum. Nokta!" dedi.

Ayrıca, Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalar yaparak hakemlerle, teşviklerle ve primlerle maç almak gibi bir kültürün Beşiktaş'ta olmadığını vurguladı. Çebi, "Bizim kültürümüzde pusu, linç kültürü yok. Bunu kulüp başkanları da bildikleri için kurucumuza saygılarını gösteriyorlar. İnsanları üzerimize saldırtmaya çalışıyorlar." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın troll hesaplarıyla Beşiktaş'a saldırdığını da iddia eden Çebi, "Galatasaray bir sektör yarattı. Evde oturuyorlar, troll olarak para kazanıyorlar. Benim troll hesaplarım yok! Diğerleri kullanıyor. Benim zaten trollere verecek param yok!" ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin değişmesi gerektiğini savunan Çebi, "TFF'nin baştan aşağıya değişmesi lazım! Abdurrahman Arıcı'nın açıklaması, diğerlerinin açıklaması... Demek bir sorun var. Sorunu yaratanlarla hesaplaşmalıyız. Hakemlerin değişmesi yetmiyorsa, hepsi gidecek. Gerekiyorsa biz de gidelim! Sadece kulüpler kalsın!" şeklinde konuştu.

Son olarak, Fenerbahçe ve Galatasaray'a deplasman sayılarını eşitleme teklifinde bulunan Çebi, "Beşiktaş şampiyon olunca 'Lig tescil edilsin', Galatasaray olursa tescil edilmesin' diyecek biri değilim! Fenerbahçe ve Galatasaray'a teklif ediyorum, haydi deplasman sayılarımızı eşitleyelim! Bekliyorum cevaplarını!" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarıyla futbol camiasında bir kez daha tartışmalar başladı. Bakalım bu konuların sonucunda neler olacak?