Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasını BAY geçip 35. haftasında evinde Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, üç günlük iznin ardından...

Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetiminde yapıldı. Antrenmanın ilk bölümü ısınma koşularıyla başladı. Pas çalışması ve minyatür kale maçı da yapılan antrenman, dar alanda yapılan taktiksel maçla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına yarın basına kapalı yapacakları antrenmanla devam edecekler.

Bugünkü antrenman ise özel bir ziyaretçiyi ağırladı. Down sendromlu çocuklar, Beşiktaş'ın antrenmanını ziyaret etti. Teknik Direktör Şenol Güneş ve oyuncular, antrenmanın sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş, Adana Demirspor maçında galibiyet için sahada olacak. Taraftarlar da takımın yanında olacak ve desteklerini esirgemeyecekler. Maçın sonucu merakla bekleniyor.