Başakşehir Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de liderliğe en yakın isim olan Başakşehir yoluna namağlup olarak devam ediyor. Maç eksiği olmasına rağmen kazanması halinde zirveye yerleşecek olan...

Süper Lig'de heyecan dorukta! Dün akşam oynanan maçların ardından zirve yarışı iyice kızıştı. İlk sıradaki takımın 18 puanla liderlik koltuğunda oturduğu ligde, yedinci sıradaki Trabzonspor'un ise 16 puanı bulunuyor. Bu da Trabzonspor ya da Başakşehir'in bu akşam galip gelmeleri halinde ilk iki sıraya yerleşecekleri anlamına geliyor.

Avrupa arenasında da adından söz ettiren Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde namağlup ünvanını koruyor. Ancak son dönemde peş peşe kötü sonuçlar alan Sivasspor, zorlu Başakşehir deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılmak için sahada olacak.

İki takımın karşı karşıya geleceği mücadele, 10 Ekim 2022 Pazartesi günü oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak olan maç, Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Başakşehir'de cezalı Mahmut Tekdemir'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Mustafa Kutay Pekşen ve Mesut Özil, karşılaşmada forma giyemeyecekler. Sivasspor cephesinde ise Ziya Erdal, Lake James ve Samba Camara eksikler arasında bulunuyor.

Heyecan dolu maç öncesinde, taraftarlar ise takımlarına destek vermek için tribünleri dolduracaklar. Süper Lig'deki zirve yarışı ve Avrupa arenasındaki başarılarıyla dikkat çeken Başakşehir ile Sivasspor arasındaki mücadele, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.