Başakşehir'de Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray mağlubiyeti sonrası açıklama: Kolay değil

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 1-0 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından konuştu.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maçı değerlendirdi. Taraftarı önünde oynamanın zorluğuna dikkat çeken Belözoğlu, maçın başında Galatasaray'ın istediği gibi oynadığını ancak sonrasında pozisyonlar vermediklerini ve avantajlı skoru bulabileceklerini söyledi.

Belözoğlu, takım olarak her oyuncunun istemesi gerektiğini ve rakip takımın kim olduğuna bakmaksızın istedikleri sonuçla ayrılamadıklarında sorumluluğun kendilerinde olduğunu belirtti. Savunma takımı olmadıklarını ve ofansif olarak daha iyi olabileceklerini de ekledi.

Ancak Belözoğlu'nun en dikkat çeken sözleri, kendisiyle ilgiliydi. "Fenerbahçeli Emre'yim fakat bu hayat bana asla büyük laflar etmemeyi öğretti. Ve de asla 'Galatasaray'ı çalıştırmam' demem." diyen Belözoğlu, büyük laflar etmemek gerektiğine vurgu yaptı.

Belözoğlu'nun bu sözleri, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi, Belözoğlu'nun Galatasaray'ı çalıştırabileceğine inanırken bazıları da "Fenerbahçeli olduğunu unutmuş" şeklinde yorumlar yaptı.

Ancak Belözoğlu'nun asıl hedefi, takımının performansını yükseltmek ve ilk 4'e girmek. Ayrıca Türkiye Kupası'nı da kazanmak istediklerini söyleyen Belözoğlu, takımının Avrupa kupası oynayan takımlardan daha iyi durumda olduğunu da belirtti.

Başakşehir'in genç teknik direktörü Emre Belözoğlu, her ne kadar büyük laflar etmese de, takımının başarısı için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Futbolseverler ise onun kariyerinde neler olacağını merakla bekliyor.