Barcelona Cancelo'nun peşinde!

İspanya La Liga ekibi FC Barcelona, kiralık olarak Bayern Münih'te forma giyen Joao Cancelo'yu transfer etmek istiyor.

İspanya'nın önde gelen futbol kulüplerinden FC Barcelona, transfer piyasasında hareketli günler geçiriyor. Son haberlere göre, bordo mavililer Portekizli futbolcu Joao Cancelo'yu kadrosuna katmak istiyor.

İspanyol Sport gazetesinin haberine göre, 28 yaşındaki oyuncu şu an Bayern Münih'te kiralık olarak forma giyiyor. Ancak, Cancelo'nun bonservisine sahip olan takım Manchester City. Bayern Münih'in, oyuncunun bonservis opsiyonunu kullanmayacağı da gelen haberler arasında.

Cancelo'nun menajeri Jorge Mendes'in, oyuncusunun Bayern Münih ile sözleşme uzatmayacağını öğrendiği zaman Barcelona yöneticilerinin kapısını çaldığı da iddia ediliyor. Bu gelişme üzerine yönetim ile Mendes arasında transfer görüşmeleri başladı ve tarafların mesafe kat ettiği belirtiliyor.

Ancak, Barcelona'nın transfer yapabilmesi için Finansal - Fair Play kapsamının dışına çıkmaması gerekiyor. Yani takımın yüksek bonservisli bir transfer yapabilmesi için oyuncu satması gerekiyor. Ancak, Mendes ve kulüp yönetiminin bu durum için bir çözüm bulduğu iddia ediliyor. Barcelona, Cancelo'yu satın alma opsiyonuyla kiralayacak ve bu sayede Finansal - Fair Play kurallarına uygun bir transfer gerçekleştirmiş olacak.

Joao Cancelo'nun Barcelona'ya transferi futbol camiasında oldukça merak ediliyor. Bakalım bordo mavililer, bu transferi gerçekleştirmeyi başaracak mı? Futbolseverler, heyecanla bekliyor.