Antalyaspor, deplasmanda 10 hafta sonra galibiyeti hatırladı

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Fatih Karagümrük karşısında aldığı galibiyetle ligde 10 hafta sonra deplasmanda galibiyetle tanıştı.

Antalyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Doğukan Sinik'in golüyle kazanılan bu mücadele, Antalyaspor'un 10 hafta sonra dış sahada kazandığı ilk maç oldu.

Kırmızı beyazlı ekip, aldığı bu galibiyetle ligdeki puanını 36'ya yükselterek 12. sıraya yerleşti. Özellikle son haftalarda deplasmanlarda zorlanan Antalyaspor, Fatih Karagümrük karşısında istediği sonucu alarak moral buldu.

Antalyaspor, son deplasman galibiyetini 12. haftada Sivasspor karşısında almıştı. Bu maçın ardından oynadığı 5 deplasman maçında mağlubiyet yaşayan Antalyaspor, son 4 deplasman maçında ise beraberlikle ayrılmıştı.

Fatih Karagümrük karşısında alınan bu galibiyet, Antalyaspor'un ligde kalma mücadelesi açısından büyük önem taşıyor. Kırmızı beyazlılar, önümüzdeki hafta sahalarında Beşiktaş ile karşılaşacak. Futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde çalışmalarına devam eden Antalyaspor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor.

Antalyaspor'un bu sezonki performansı, taraftarlarını üzse de takımın son haftalardaki mücadelesi takdir topluyor. Ligde kalma mücadelesi veren Antalyaspor, önümüzdeki haftalarda da aynı mücadeleyi sürdürerek hedefine ulaşmak istiyor.