Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan: Beşiktaş maçında adil bir yönetim istiyoruz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Beşiktaş karşısına galibiyet için çıkacaklarını ve adil bir yönetim...

Fraport TAV Antalyaspor, Beşiktaş ile karşılaşacağı Süper Lig’in 33. haftası için hazırlıklarını tamamladı. Futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kırmızı beyazlı takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, Antalyaspor’un basın sözcüsü Adnan Başkan, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

Son haftalara girilirken, Süper Lig’de şampiyonluk yarışı, Avrupa kupaları mücadelesi ve ligde tutunma savaşı tüm hızıyla devam ediyor. Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, durumun böyle olduğuna dikkat çekerek kulüp yöneticileri olarak zorlu ekonomik şartlarda takımlarını sağ salim limana yanaştırmanın peşinde olduklarını belirtti. Kalan 6 haftada oynayacakları 5 maçın ikisi şampiyonluk yarışındaki, ikisi de alt sıralardaki rakipleriyle olacak. Başkan, takımlarının tüm maçlarını kazanmak için sahada olacaklarını ilan ederek, hedefi olan tüm takımlar için adaletli yönetim istediklerinin altını çizdi.

Kendi takımlarına güvendiklerini belirten Başkan, TFF’ye bağlı tüm hakemlerin ve kurulların adalet terazisini eşit tutması dileğinde bulundu. Antalyaspor olarak önce takımlarına, sonra da adil yönetim göstereceğine inandıkları hakemlerine güvendiklerini ifade ettiler. Büyük taraftarlarını Beşiktaş maçına ve sezonun son ev sahibi maçlarından Başakşehir karşılaşmasına davet eden Başkan, adaletli bir yönetim için herkesin dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.

Fraport TAV Antalyaspor, zorlu Beşiktaş maçında taraftarlarını arkalarında hissederek sahaya çıkacak. Takımın hedefi olan adaletli bir yönetim için mücadele edeceği bu maçta, tüm taraftarların desteğiyle galibiyet hedefleniyor.