Andrea Pirlo: İyi mücadele ettik ve sonunu da getirdik

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Oynadığımız pozitif oyunun da verdiği açıklar olduğu için kalemizde pozisyon da görüyoruz. Önemli 1 puan...

Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaştı ve mücadele 3-3 berabere sonuçlandı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, maçı değerlendirdi.

İtalyan teknik adam, büyük bir takıma karşı büyük bir maç oynadıklarını belirterek, zorluğun farkında olduklarını ifade etti. İlk yarıda istedikleri pozitif futbolu sahaya yansıttıklarını söyleyen Pirlo, ikinci yarıda ise Galatasaray'ın baskısı nedeniyle pasif kaldıklarını ve uzun toplara başvurduklarını dile getirdi. Geri dönüşün yaşandığı maçta oynadıkları pozitif futbolun da verdiği açıklar nedeniyle kalemizde pozisyonlar gördüklerini belirten Pirlo, önemli bir puan aldıklarını ve iyi mücadele ettiklerini vurguladı.

Atmosferin zorluğundan bahseden İtalyan teknik adam, daha az seyircili ve sakin statlarda oynamaya alışkın olduklarını ifade ederek, bu tip atmosferlerde oynamanın zor olduğunu söyledi. Ancak istedikleri futbolu sahaya yansıttıklarını belirten Pirlo, pozitif futbol ve hücum oynayan bir futbol oynatma isteklerinin olduğunu dile getirdi.

Mauro Icardi'nin panenka penaltısının sorulması üzerine ise Pirlo, herkesi analiz ettiklerini ve penaltı, serbest vuruş oyuncularını özel olarak analiz ettiklerini belirterek, Icardi'nin bu penaltıyı atabileceğini ve deneyebileceğini bildiklerini söyledi.

Genel olarak antrenmanda yaptıklarını sahaya yansıtmaya daha çok başladıklarını ifade eden Pirlo, az gol yemeleri halinde daha iyi olacaklarını belirtti. Sonuç olarak, Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo'nun açıklamaları, takımın istediği futbolu sahaya yansıtmaya başladığını ve mücadelelerinde pozitif bir görüntü sergilediklerini gösteriyor.

 

andrea pirlo karagümrük andrea pirlo karagümrük ayrıldı mı andrea pirlo fatih karagümrük medipol başakşehir galatasaray karagümrük fatih karagümrük türkiye süper ligi spor toto süper lig 31. hafta anındaspor anindaspor anindasportr anindasporofficial futb