Anadolu Efes'te Dunston hastaneye kaldırıldı! Tır'ın dorsesi aracının üzerine devrildi...

Bakırköy'de TIR'ın dorsesi üst geçide çarptıktan Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine devrildi. Kazada yaralanan Bryant...

Bakırköy Rauf Orbay Caddesi'nde meydana gelen trafik kazası, büyük bir şok etkisi yarattı. TIR'ın üst geçide çarpması sonucu dorsesi, Anadolu Efes basketbol takımı oyuncusu Bryant Dunston'un aracının üzerine devrildi. Olayda yaralanan Dunston, aracında sıkıştı ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Durumu ciddiyetini koruyan Dunston, hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak gazeteci İsmail Şenol'un açıklamalarına göre, hayati tehlikesi bulunmuyor. Bilinci yerinde olan Bryant Dunston, vücudunda yaralar meydana geldiği için hastanede müşahede altında tutuluyor.

Anadolu Efes Kulübü de konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve oyuncularının durumunun iyi olduğunu belirtti. Genel sağlık durumu iyi olan Dunston, müşahede altında tutulmaktadır.

TIR sürücüsü Sinan Özer ise olayla ilgili açıklamalarda bulundu. "Biraz frene bastım konteyner üste vurdu" diyen Özer, arkada araba olduğunu ve Allah'tan onda bir şey olmadığını söyledi. Otomobildekini arka kapıdan çıkarttıklarını ve ambulansın geldiğini belirten Özer, durumunun ağır olmadığını ifade etti.

Kazanın sebebi henüz net olarak bilinmese de, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Herkesin geçmiş olsun dileklerini ilettiği bu zorlu süreçte, Bryant Dunston'un bir an önce sağlığına kavuşması ve Anadolu Efes'e güçlü bir şekilde geri dönmesi temennisiyle...