Anadolu Efes'te Chris Singleton fenalaşarak hastaneye kaldırıldı! Kulüpten arka arkaya açıklamalar geldi... Kariyerine devam edebilecek mi?

Anadolu Efes'te Chris Singleton bu sabah yaşadığı rahatsızlığın ardından hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz günlerde Bryant Dunston'ın geçirdiği trafik...

Anadolu Efes basketbol takımının yıldız isimlerinden Chris Singleton, bugün sabah saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk kontrollerde anjiyosu temiz çıkan Singleton'ın ileri tetkikleri ise hala devam ediyor. 33 yaşındaki oyuncu şu anda müşahede altında tutuluyor.

Anadolu Efes kulübü, Singleton'ın sağlık durumuyla ilgili iki açıklama yaptı. İlk açıklamada, Singleton'ın koroner anjiyografisi temiz çıktığı belirtildi. Ancak ileri tetkikler sürdüğü için oyuncunun durumu hala net değil. İkinci açıklamada ise Singleton'a yapılan radyolojik değerlendirme ve kardiyak incelemeler sonucunda perikardit ve iki taraflı plevral efüzyon tespit edildiği açıklandı. Ayrıca tetkiklerde aort damarı sinüs valsalva hizasında anevrizma izlendiği ancak diseksiyon izlenmediği ifade edildi.

Bu açıklamaların ardından Singleton'ın kariyerinin tehlikede olabileceği iddia edildi. Özellikle iki taraflı plevral efüzyonun etkisi altında aort damarı sinüs valsalva hizasında anevrizma izlenmesi, basketbolcunun tedavisinin ardından parkelere dönmesinin zor olabileceği düşünülüyor.

Anadolu Efes takımı, geçtiğimiz günlerde de Bryant Dunston adlı basketbolcusunun trafik kazası geçirmişti. TIR'ın üst geçide çarpması sonucu meydana gelen kazada Dunston'ın aracı da zarar görmüştü. Ancak yapılan tetkikler sonucunda Dunston'ın sadece sıyrık ve kesiklerle atlattığı belirlendi ve oyuncu taburcu edildi.

Basketbol camiası, Singleton ve Dunston'a geçmiş olsun dileklerini iletiyor ve sağlık durumlarının en kısa sürede düzelmesini umut ediyor.