Altınordu pes etmiyor! 3-0'dan 3-3...

Spor Toto 1'inci Lig'de dün evinde 3-0 geriye düştüğü Bandırmaspor maçından uzatmada bulduğu golle 3-3 beraberlikle ayrılan Altınordu, kümede kalma...

Altınordu, Bandırmaspor karşısında elde ettiği beraberlikle düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Ligde son 3 haftaya girilirken psikolojik açıdan da rahatlayan kırmızı-lacivertli takım, maçın son anlarında bulduğu golle 1 puanı kurtardı.

İzmir ekibi, bu sezon geriye düştüğü maçlardan puan çıkarmayı başardığı 7. maçı oynadı. Altınordu, Boluspor ve Pendikspor karşısında beraberlik elde ederken, Gençlerbirliği, Tuzlaspor ve Denizlispor'u mağlup etti. Son anlarda bulduğu gollerle de 4 kez puan toplayan kırmızı-lacivertliler, moral ve motivasyon açısından da önemli bir kazanım elde etti.

Teknik direktör Hasan Özer, Bandırmaspor maçında yaşanan şok sonrası takımının verdiği tepkiden memnun olduğunu belirtti. Özer, son 2 haftada önemli maçlar oynayacaklarını ve oyuncularının son dakikalarda gösterdiği reaksiyondan dolayı kutladığını ifade etti.

Ancak maçta Altınordu'nun kalecisi Ali Emre Yanar yüzüne aldığı darbe nedeniyle ikinci yarıda oyundan alındı. Kulüp doktoru Raşit Şimşek, Yanar'ın burun kemiğinde parçalı kırık tespit edildiğini açıkladı. Kontrol muayenesinin yapılacağı belirtilen Yanar'ın genel durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Altınordu, önümüzdeki haftalarda yapacağı maçlarda bu moral ve motivasyonu kullanarak daha iyi sonuçlar almayı hedefliyor.