Altay'ın yeni gözdesi Onur Efe

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'ın vitrine çıkardığı son genç oyuncusu sağ bek Onur Efe oldu.

Altınordu takımıyla oynanan maçta sarı kart cezalısı olan Salih'in yokluğunda savunmanın sağında görev yapan 21 yaşındaki Onur, ilk kez 1. Lig tecrübesi yaşadı. Genç futbolcu, son olarak Gençlerbirliği deplasmanında da ilk 11'de şans buldu ve bu kez sağ kanatta görev yaptı.

İki müsabakada da ikinci yarıda oyundan alınan Onur, bu sezon kupada ve geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 1'er maçta oynamıştı. Altay takımında transfer yasağı bulunması nedeniyle altyapıdan yetişen Onur, ligde şans bulan 12. oyuncu oldu.

Altınordu takımında Ali, Arda, Caner, Efe, Eren Erdoğan, Eren Karataş, Enes Yetkin, Kutay, Mehmet, Murat Berkan ve Mustafa gibi altyapı patentli isimler de ligde görev alıyor.

Onur'un performansı takımın başarısında önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Genç futbolcu, tecrübesini arttırmak için çalışmalarına devam ediyor ve takımının geleceği için umut verici bir oyuncu olarak görülüyor. Altay takımının transfer yasağı nedeniyle altyapıya verdiği önem de bu genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlıyor.

altay haberleri altay haberleri son dakika altay haberleri yeni asır altay spor haberleri altay bayındır haberleri anında spor anindaspor futbol haberleri spor haberleri