Alberk Koç: Şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmak istiyoruz

Çaykur Rizesporlu Alberk Koç, Lig için artık geri sayım başladı. Hepimiz şampiyon olmayı çok istiyoruz. Gençlerbirliği maçında stadı dolu görmek,...

Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Alberk Koç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Alberk Koç, takımın şampiyonluk hedefine odaklandığını belirtirken, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı. "Hepimiz şampiyon olmayı çok istiyoruz. Şehrimizin takımı için savaşıyoruz ve taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Gençlerbirliği maçında stadı dolu görmek, taraftarımızla beraber 3 puanı alıp, şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmak istiyoruz" dedi.

Zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen Koç, "Son dakika golüyle aldığımız Sakaryaspor maçı bize moral verdi. Rakiplerimize bakmamıza gerek yok, her şey bizim elimizde. Gençlerbirliği çok istekli olacak ama biz de açıklarını kollayacağız. İnşallah gol veya goller bulacağız ve 3 puanı kesinlikle alacağız" diye konuştu.

Koç ayrıca kendi performansından da bahsederek, "Önceki senelerde zorluk çektim ama bu sene çok şükür süre bulmaya başladık. Takımımızda rotasyonda çok oyuncumuz var ve aramızdaki rekabet formumuzu yükseltiyor. Performansımın da iyi olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken taraftarların desteğiyle birlikte bu hedefe ulaşmayı amaçlıyor.

çaykur rizespor çaykur rizespor puan durumu çaykur rizespor fenerbahçe çaykur rizespor teknik direktörü çaykur rizesporun son dakika haberleri