Alanyaspor-Konyaspor maçını eğitim camiası ücretsiz izleyecek

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynaynacak olan Alanyaspor ile Konyaspor maçını Alanyadaki okul yönetimleri, öğretmenler, ö...

16 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Kırbıyık Holding Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Süper Lig'in 34. haftasında Alanyaspor, Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç öncesinde Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, kulübü ziyaret ederek Asbaşkan Bilal Gömeç, Başkan Yardımcıları Nazmi Yüksel, Mehmet Uslu, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Bilet Sorumlusu Engin Akpınar ile bir toplantı yaptı.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Corendon Alanyaspor'un hepimizin ortak paydası olduğunu vurgulayarak, eğitim camiası olarak takımımıza destek vermek için tribündeki yerimizi alacağız dedi.

Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ise, eğitim camiasının her zaman takımımızın yanında olduğunu belirterek, bu önemli maçta da desteğini esirgemeyen tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür etti. Ayrıca tüm Alanya halkını da bu önemli maça davet etti.

Corendon Alanyaspor'un oynayacağı Konyaspor karşılaşması için okul yönetimleri, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler ücretsiz olarak maçı izleyebilecekler. Bu desteklerin takımımız için büyük önem taşıdığını belirtmek istiyoruz.

Tüm Alanya halkını bu önemli maça davet ediyoruz. Corendon Alanyaspor'a destek olmak için tribündeki yerinizi almayı unutmayın!