Akın Fight Arena, D-smart ekranlarında muhteşem maçlarla izleyenleri büyüledi - Spor Haberleri

İstanbul, dün gece kickboks kategorisinde unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı. Mert Akın ve Lazio Mehmet organizatörlüğünde gerçekleşen Akın Fight Arena,...

Gece boyunca gerçekleştirilen boks maçları, sporseverlerin ilgi odağı oldu. Ufuk Karaüzümcü, Bünyamin Kulak'ı sayı üstünlüğüyle yenerken, 'Sırtlan' lakaplı Furkan Günbeyi, Yasin Arduç'u ilk raundda nakavt etmeyi başardı. Recep Doğan, Azerbaycanlı rakibi Mubariz Ağamaliyev'i yenerken, deneyimli isim Okan Bitane de Faslı rakibi Zineddini Enrahrui'yi nakavt etmeyi başardı.

Gecede, ünlü oyuncu Ersin Korkut'un yorumlarıyla Recep Doğan - Mübariz Ağamaliyev maçı da büyük bir heyecana sahne oldu. Eurocup'ta yılın başantrenörü Erdem Can Akın'ın Fight Arena'nın ana maçında, 6 kez Dünya Şampiyonu olan 'Kobra' lakablı ünlü Azerbaycanlı sporcu Perviz Abdullayev - Glory'den gelen İspanyol asıllı Amerikalı Omar Moreno karşılaştı.

Perviz Abdullayev'in performansı ise geceye damga vurdu. Survivor'dan takım arkadaşları Batuhan Karacakaya ve Furkan Kızılay ile birlikte maçı yorumlayan Perviz, rakibine üstünlük sağladı. Ödül töreninde ring hayli kalabalıklaşırken, Batuhan ve Furkan da ünlü sporcuyla birlikte duygularını aktardı.

Sinan Cağala - Omid Nosrati karşılaşmasında, Omid sayı üstünlüğüyle maçı kazanırken, gecenin tek kadın karşılaşmasında Tuğçe Fedakartürk - Fatma Gökce'yi mağlup etti. Tuncay Güven - Anar Süleymanov maçını Tuncay kazanırken, nefesleri kesen Engin Deniz Korkmaz - Enes Yayla maçında son raunddaki performansıyla Enes Yayla maçın galibi oldu.

Gece, Regaip Nacak ve Bektosh Rakhmatov arasındaki maçla sona erdi. Maç sadece 15 saniye sürdü ve Regaip Nacak, Bektosh Rakhmatov'u nakavt ederek geceye noktayı koydu. Ünlü sporcu ve antrenör Sami Akın, hem ev sahipliği hem de maçların yorumlarında gösterdiği performansla gecenin dikkat çeken isimlerinden biriydi.

Bu heyecan dolu gece, boks severlere unutulmaz anlar yaşattı. Sporcuların performansları ve ünlülerin yorumlarıyla dolu olan gece, boksseverler tarafından büyük ilgi gördü.