Adana Demirspor taraftarları, Avrupa'ya gidişi coşkuyla kutladı

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı almasıyla Adana Demirspor'un UEFA Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanması, kentte coşkuyla kutlandı.

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Başakşehir'i 2-0 yenerek kupayı kaldırdı ve UEFA Konferans Ligi'ne 2'nci ön eleme turundan katılmaya hak kazandı. Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden Adana Demirspor taraftarları, kortej ve araç konvoylarıyla kutlama yaptı.

Kentin en kalabalık noktalarından biri olan Gençlik Meydanı'nda toplanan taraftarlar, meşale yakarak takımlarını kutladı. Adana Demirspor taraftarları, takımlarının forması ve atkılarıyla alanları doldururken, bazı Fenerbahçe taraftarları da kupa sevincine ortak oldu.

Kol kola giren iki takımın taraftarları, Adana Demirspor tezahüratları yaptılar ve havai fişeklerle kutlama yaptılar. Bazı taraftarlar ise Adana Demirspor ve Fenerbahçe bayrakları açtıkları araçlarıyla kentin en işlek caddelerinde konvoy yaptı.

Kutlamalar gece yarısına kadar devam etti ve kentte bayram havası estirdi. Olaysız şekilde tamamlanan kutlamalar, Adana Demirspor taraftarlarının Avrupa kupalarında başarılı olma umutlarını arttırdı.