Adana'da 5-3'lük gol düellosu

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Adana Demirspor, sahasında konuk ettiği Yukatel Kayserispor'u gol yağmurunun yaşandığı maçta 5-3 mağlup ederek haftayı...

Adana Demirspor, Süper Lig'in 31. haftasında evinde Kayserispor'u 5-3 mağlup etti. Maçın ilk golü 7. dakikada Belhanda'nın Rodrigues'e yaptığı ortaya Cherif Ndiaye'nin vuruşuyla geldi ve Adana Demirspor öne geçti. Ancak Kayserispor, 24. dakikada Thiam'ın kafa golüyle skoru eşitledi.

27. dakikada Adana Demirspor, Stambouli'nin pasıyla Cherif Ndiaye'nin golüyle tekrar öne geçti. Ancak Kayserispor, 30. dakikada Thiam'ın kafa golüyle bir kez daha skoru eşitledi.

32. dakikada Belhanda'nın sert şutuyla Adana Demirspor tekrar öne geçti ve ilk yarı 3-2 sona erdi. İkinci yarıda da tempolu bir oyun vardı ve Kayserispor, 45+4. dakikada Mane'nin asistiyle Thiam'ın golüyle skoru 3-3'e getirdi.

Ancak Adana Demirspor, 45+6. dakikada Yusuf Sarı'nın golüyle tekrar öne geçti. İkinci yarının başında Belhanda'nın çabuk hareketiyle kazanılan penaltıyı Onyekuru gole çevirdi ve Adana Demirspor skoru 5-3 yaptı.

Maçın sonlarına doğru ise Adana Demirspor'un Cherif Ndiaye'si, Kemen ve Bilal'le girdiği pozisyonda yerde kaldı ve hakem Direnç Tonusluoğlu, Kemen'e kırmızı kart gösterdi. Ancak VAR incelemesi sonucu hakem kararını değiştirdi ve Kemen'in kırmızı kartını iptal etti. Kaleci Bilal ise kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Adana Demirspor bu galibiyetle puanını 46'ya yükseltti ve ligdeki yerini sağlamlaştırdı. Kayserispor ise 31 puanla düşme hattında kalmaya devam etti.

adana demirspor kayserispor adana demirspor kayserispor u19 adana demirspor kayserispor canlı izle adana demirspor kayserispor maç özeti adana demirspor kayserispor maçı anindaspor anındaspor anindasportr anindasporofficial Süper Lig spor toto süper lig t