Abdullah Avcı: Arkadaşınız için hareket etmeye devam edin...

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, oyuncularını yoğun maç trafiğine mental olarak hazırlamaya çalışıyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında DG Sivasspor'u ağırlayacak. Taraftarı önünde oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılarak zirveye doğru tırmanışını sürdürmek isteyen bordo-mavililer, yoğun maç trafiğine yeniden gireceklerini belirtiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı, futbolcularına "arkadaşınız için hareket etmeye devam edin" çağrısı yaparak, mücadeleyi bırakmadan doğru yönlendirmeler yaparak sahanın içinde hakim olmalarını istiyor. Avcı, Sivasspor ve sonrasında UEFA Avrupa Ligi'ndeki kritik Kızılyıldız maçlarına hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor, sahasında 591 gündür yenilmiyor ve bu seriyi 30 maça çıkarmak istiyor. Bordo-mavililer, Sivasspor karşılaşmasında alacakları puan ya da puanlarla iç sahadaki yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.

Karadeniz ekibi, son 29 maçta 18 galibiyet ve 11 beraberlik elde etti. Bu başarılı performanslarına rağmen, Trabzonspor'un önümüzdeki dönemde de aynı başarıyı sürdürmesi için çalışmalarına devam etmesi gerekiyor.

Trabzonspor taraftarı da takımlarına destek olmak için tribünleri dolduracak. Taraftarların desteğiyle birlikte bordo-mavililer, zorlu mücadelelerinde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklar.