5 maç, 0 dakika! Fenerbahçe'den ayrılan Berke Özer Portekiz'de kulübeye hapsoldu

Fenerbahçe'den yeteri kadar forma şansı bulamadığı için ayrılan Berke Özer, yeni takımında henüz dakika buamadı.

Genç kaleci Berke Özer, Fenerbahçe'den ayrılarak Portekiz Ligi ekibi Portimonense'ye transfer oldu. Ancak henüz forma şansı bulamayan Berke, kadroda yer aldığı 5 maçta da yedek kulübesinde oturdu. Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın arkasında görev yapan Berke, kariyerini Avrupa'da sürdürme amacıyla kulüpten ayrılmıştı.

Piyasa değeri 3.5 milyon euro olan Berke Özer, geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda oynamak istediği bir kulübe transfer olmak istediğini ifade etmişti. "Genç bir oyuncuyum. Oynamam gerekiyor. Bunun neticesinde de en doğru kararı almak için bekliyoruz. Görüştüğümüz kulüpler de var. İnşallah en kısa zamanda sonuca varacağız" diyen Berke, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediğini de belirtti. "Fenerbahçe'de 4 sene geçirdim. Bu 4 senede çok önemli şeyler öğrendim. Bu öğrendiklerimi, Avrupa'da en iyi şekilde uygulamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Berke Özer'in transfer süreci hakkında da bilgi veren başkan Ali Koç, hem Türkiye'den hem de yurt dışından birçok teklif aldıklarını söyledi. Ancak Berke'nin hedefinin kariyerine yurt dışında devam etmek olduğunu belirten Koç, tüm kulüplere saygıyla cevaplarını ilettiklerini ifade etti.

Genç kalecinin henüz forma şansı bulamaması taraftarları endişelendirse de, Berke'nin hedefleri doğrultusunda en doğru kararı vermek için çalıştığı açıkça ortada. Umarız en kısa zamanda istediği takıma transfer olur ve kariyerine Avrupa'da devam eder.